Concept

c-hive zet in op uitstraling want bedrijven hechten nu eenmaal belang aan first impressions.

Welkom in c-hive

Via een digitale toegangscontrole worden bezoekers professioneel onthaald. De inkomhal is een voorbeeld van tijdloze klasse dankzij het gebruik van warme materialen met veel oog voor detail. De one-to-one meetingruimtes en de coffee corner vormen een harmonieus geheel met het interieur. De stijlvolle lockers zijn via een handige app makkelijk in gebruik.
Kortom, c-hive is future proof!

Slimme diensten op de werkvloer

De digitale conciërgediensten maken het leven van de werknemers een stuk makkelijker. Uw was en droogkuis laten ophalen en bezorgen op kantoor, uw smartphone of schoenen laten herstellen, pakjes laten afleveren en ophalen… het kan allemaal via een slimme dienstenapp. De levering van uw bestelling wordt getraceerd via een praktische geïntegreerde oplossing.

Beschikbare diensten

Wasserij/droogkuis
Wasserij/droogkuis
Schoenherstelling
Schoenherstelling
Koerierdienst
Koerierdienst

c-hive rooftopbar
with a view

Op de bovenste verdieping van het c-hive gebouw bevindt zich een gezellige rooftopbar waar u kan ontbijten, lunchen of genieten van een apero met een uniek zicht over Antwerpen. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid tot het organiseren van recepties, netwerk of afterwork events op maat.

Info & reservaties

c-hive rooftop antwerp
Fitnessruimte c-hive antwerpen

Fitness @ Work

Onder het motto 'een gezonde geest in een gezond lichaam' beschikt c-hive over een fitnessruimte met kleedruimtes en douches. Indien u onder begeleiding uw conditie wil onderhouden of aanscherpen, kan u een personal coach boeken. Ook een kinesist en osteopaat staan ter beschikking voor een behandeling op maat.

Interesse in de huurmogelijkheden van c-hive?

of 03 820 82 32